Тепло, що сидить як влите
Я опинилася тут після того, як зрозуміла, що в моєму гардеробі повний хаос: речі або надто тонкі для прохолодної погоди, або такі грубі, що в них складно навіть повернути голову.
5 Views

Я опинилася тут після того, як зрозуміла, що в моєму гардеробі повний хаос: речі або надто тонкі для прохолодної погоди, або такі грубі, що в них складно навіть повернути голову.
У мене була схожа історія, тільки я довго не могла знайти гольф, який не буде тиснути в шиї або збиратися складками під курткою. Мені хотілося чогось легкого, але теплого, щоб і в офісі з кондиціонером не дубіти, і на вулиці не мерзнути. Зрозуміла, що ключ у матеріалі й правильному крої, бо саме це вирішує, чи будеш ти відчувати себе комфортно цілий день. Через це я вже доволі обережно підходжу до вибору таких речей. Коли мені треба було оновити осінні й зимові образи, я довго порівнювала різні варіанти, дивилася, як сидять моделі, чи не виглядають вони надто «офісно» або навпаки — надто домашньо. Найзручніше мені було орієнтуватися на те, що пропонують бренди, які вже зарекомендували себе якістю. Останні рази я, наприклад, заходила сюди — купити гольф жіночий — це те, що я використовую, коли хочу подивитися сучасні фасони та спокійні кольори. Іноді важко повірити, але правильно підібраний гольф реально рятує образ: він може бути базою, може бути акцентом, а може навіть зробити тебе елегантнішою без жодних зусиль. Мені подобається, що з ним не треба морочитися — одягнув і вже виглядаєш так, ніби продумував образ заздалегідь. А ще він чудово тримається після прання, і це, чесно, величезний плюс, бо я вже втомилася від речей, які після другого разу перетворюються на мішок.